Privaatsus

Küpsiste kasutamine

Mis on küpsised?
Küpsis on väike tekstifail, mille veebisait salvestab teie arvutisse või mobiilseadmesse, kui te saiti külastate. See võimaldab veebisaidil jätta meelde teie toimingud ja eelistused (näiteks kasutajanimi, keel, kirjasuurus ning muud eelistused kuvamisel) teatud ajavahemikuks. Nii ei pea te neid iga kord uuesti sisestama, kui saidile tagasi tulete või lehekülgi sirvite.

Kuidas me küpsiseid kasutame?
Mitmed meie leheküljed kasutavad küpsiseid, et jätta meelde:

  • teie eelistused vaadatud ja osaletud sündmuste osas
  • teie tegevus külastatud lehtedel (kas olete teinud päringuvõi on see pooleli jäänud)
  • teie külastuste statistika (salvestatakse anonüümselt Google Analytics andmebaasi ja kasutatakse lehe üldise toimivuse parendamiseks)
  • kolmandate isikute sotsiaalvõrgu küpsised (Facebook ja Google võivad salvestada teie arvutisse “küpsised”, et pakkuda teile personaliseeritud informatsiooni sotsiaalvõrgustikes ja nende partnervõrgustikes (nt Google AdWords partnerid))

Küpsiseid ei salvestata SpiritHUBi serveritesse.

Selliste küpsiste rakendamine ei ole otseselt vajalik veebisaidi toimimiseks, kuid see tagab teile parema sirvimiskogemuse. Võite küpsised kas kustutada või blokeerida, kuid sellisel juhul ei pruugi kõik saidi funktsioonid toimida nii, nagu ette nähtud.

Küpsistega seotud teavet ei kasutata teie isiku kindlaks tegemiseks ning küpsiseid kasutatakse ainult siinkirjeldatud eesmärkidel.

Kuidas küpsiseid kontrollida?
Võite küpsiseid kontrollida ja/või kustutada vastavalt oma soovile. Vt aboutcookies.org. Võite kustutada kõik juba teie arvutis olevad küpsised ning enamikku brausereid saate seadistada selliselt, et küpsiste paigaldamine oleks tõkestatud. Sellisel juhul võite aga olla sunnitud kohandama teatavaid eelistusi käsitsi iga kord, kui saiti külastate, ning mõned teenused ja funktsioonid ei pruugi toimida.

ISIKUANDMETE TÖÖTLEMINE


Veebipoe spirithub.ee/pood isikuandmete vastutav töötleja on SpiritHUB OÜ (14571255) asukohaga Tartu 15a, Viljandi,
tel 56636672 ja e-kiri info@spirithub.ee. 


Milliseid isikuandmeid töödeldakse

  • nimi, telefoninumber ja e-posti aadress;
  • kauba kohaletoimetamise aadress;
  • pangakonto number;
  • kaupade ja teenuste maksumus ja maksetega seotud andmed (ostuajalugu);
  • klienditoe andmed.

SpiritHUB OÜ on isikuandmete vastutav töötleja. SpiritHUB OÜ edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Maksekeskus AS-le.


Mis eesmärgil isikuandmeid töödeldakse

Isikuandmeid kasutatakse kliendi tellimuste haldamiseks ja kauba kohaletoimetamiseks.

Ostuajaloo andmeid (ostu kuupäev, kaup, kogus, kliendi andmed) kasutatakse ostetud kaupade ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.

Pangakonto numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada kaupade ja teenuste osutamise seonduvaid küsimusi (klienditugi).

Veebipoe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse veebipoe kui infoühiskonna teenuse osutamiseks ning veebikasutusstatistika tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub kliendiga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil.

Isikuandmete töötlemine toimub juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).

Andmetöötlus toimub kliendi nõusolekul järgmiste tegevuste täitmiseks: kliendiprofiili loomiseks, et pakkuda kliendile paremaid kodulehe külastuskogemusi (sh kohandatud reklaami näitamist). 


Vastuvõtjad, kellele isikuandmed edastatakse

Isikuandmed edastatakse veebipoe klienditoele ostude ja ostuajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.

Nimi, telefoninumber ja e-posti aadress edastatakse kliendi poolt valitud transporditeenuse pakkujale. Kui tegemist on kulleriga kohale toimetatava kaubaga, siis edastatakse lisaks kontaktandmetele ka kliendi aadress.

Kui veebipoe raamatupidamine toimub teenusepakkuja poolt, siis edastatakse isikuandmed
teenusepakkujale raamatupidamistoimingute tegemiseks.

Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik veebipoe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.


Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse spirithub.ee serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil.

Andmeid võidakse edastada riikidesse, mille andmekaitse taset on Euroopa Komisjon hinnanud piisavaks ning USA ettevõtetele, kes on
liitund andmekaitse kilbi (Privacy Shield) raamistikuga.

Juurdepääs isikuandmetele on veebipoe töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada veebipoe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada klienditoe teenust.

Veebipood rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata
juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine veebipoe volitatud töötlejatele (nt transporditeenuse pakkuja ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud
töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Isikuandmetega tutvumine ja parandamine

Isikuandmetega saab tutvuda ja teha parandusi veebipoe kasutajaprofiilis. Kui ost on sooritatud ilma kasutajakontota, siis saab tutvuda isikuandmetega klinditoe vahendusel.

Nõusoleku tagasivõtmine

Kui isikundmete töötlemine toimub kliendi nõusoleku alusel, siis on kliendil õigus nõusolek tagasi võtta teavitades sellest kliendituge e-posti teel.

Säilitamine

Veebipoe kliendikonto sulgemisel kustutatakse isikuandmed, va juhul kui selliseid andmeid on vaja säilitada raamatupidamise jaoks või tarbijavaidluste lahendamiseks.

Kui veebipoes on ost sooritatud ilma kliendikontota, siis säilitatakse ostuajalugu kolm aastat.

Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.

Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Kustutamine

Isikuandmete kustutamiseks tuleb võtta ühendust klienditoega e-posti teel. Kustutamistaotlusele vastatakse mitte hiljem kui kuu aja jooksul ning täpsustakse andmete kustutamise perioodi.

Ülekandmine

E-posti teel esitatud isikuandmete ülekandmise taotlusele vastatakse hiljemalt kuu aja jooksul.

Klienditugi tuvastab isikusamasuse ja teavitab isikuandmetest, mis kuuluvad ülekandmisele.

Otseturustusteated

E-kirja aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse otseturundusteadete saatmiseks, kui klient on andnud vastava nõusoleku. Kui klient ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja
jaluses vastav viide või võtta ühendust klienditoega.

Kui isikuandmeid töödeldakse otseturunduse eesmärgil (profileerimine), on kliendil õigus oma isikuandmete nii algse kui ka edasise töötlemise, sealhulgas otseturundusega seotud profiilianalüüsi tegemise suhtes igal ajal vastuväiteid esitada teavitades sellest kliendituge e-posti teel (vastav teave tuleb esitada selgelt ja eraldi igasugusest muust teabest).

Vaidluste lahendamin

Isikuandmete töötlemisega seotud vaidluste lahendamine toimub klienditoe vahendusel info@spirithub.ee. Järelevalveasutus on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Järgmised sündmused

teisip19veebr kell 12:00teisip kell 12:45Lõunane nidra jooga45 min akude laadimist! kell 12:00 - kell 12:45 SpiritHUB Viljandi stuudio, Tartu 15aSündmuse tüüp:Jooga

teisip19veebr kell 18:30teisip kell 20:00OSHO meditatsioonNadabrahma kell 18:30 - kell 20:00 SpiritHUB Viljandi stuudio, Tartu 15aSündmuse tüüp:Meditatsioonid

neljap21veebr kell 18:30neljap kell 21:15Joogakursus: tase 1Liitu igal ajal kell 18:30 - kell 21:15 SpiritHUB Viljandi stuudio, Tartu 15aSündmuse tüüp:Jooga

teisip26veebr kell 12:00teisip kell 12:45Lõunane nidra jooga45 min akude laadimist! kell 12:00 - kell 12:45 SpiritHUB Viljandi stuudio, Tartu 15aSündmuse tüüp:Jooga

kolmap27veebr kell 19:00kolmap kell 20:30SoovitameAkordionimeditatsioonKULNO MALVAGA kell 19:00 - kell 20:30 SpiritHUB Viljandi stuudio, Tartu 15aSündmuse tüüp:Meditatsioonid

neljap28veebr kell 18:30neljap kell 21:15Joogakursus: tase 1Liitu igal ajal kell 18:30 - kell 21:15 SpiritHUB Viljandi stuudio, Tartu 15aSündmuse tüüp:Jooga

Kontaktandmed

  • info@spirithub.ee
  • 515 0122 / 5663 6672
  • Tartu 15a, Viljandi (II korrus)
  • fb.com/SpiritHUBViljandi

SpiritHUB andmed

  • SpiritHUB OÜ (14571255)
  • A/a EE972200221070227760 Swedbank
  • A/a EE617700771003259721 LHV
X